Maatregelen M.B.T. Coronavirus Lees online  |   Afmelden
 Twentsch Wijnhuis


         


     
                   
                       Maatregelen M.B.T. Coronavirus
Wij hebben vanaf vandaag nieuwe maatregelen getroffen m.b.t. het Coronavirus. Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen die gelden tijdens onze gebruikelijke openingstijden. Deze maatregelen zijn te vinden op beide toegangsdeuren.

Bent u ziek of wilt u de deur niet uit, dan kunt u online (blijven) bestellen en wordt uw bestelling thuis afgeleverd. In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent zullen wij de bestelling niet persoonlijk overhandigen maar voor de deur zetten. Op dit moment wordt er alleen op woensdag en vrijdag bezorgd.

Tijdens de openingstijden van de winkel zijn wij te bereiken op 0541-680279 of via het e-mailadres  info@twentschwijnhuis.nl. Wij willen zolang het ons is toegestaan, graag van dienst zijn.

Wij wensen iedereen die getroffen is door het Coronavirus of door de maatregelen die er zijn genomen heel veel sterkte toe de komende weken, let op je gezondheid en pas goed op jezelf en elkaar.
Lees verder en bestel
 


Volg ons
Facebook Instagram
 
 
Twentsch Wijnhuis
Denekamperweg 148, 7661 RL Vasse
info@twentschwijnhuis.nl
0541-680279
100% Kwaliteitsgarantie
Beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle in dit bericht vermelde wijnen worden rechtstreeks van de wijnboer door ons geïmporteerd.
Afmelden
...